Over mij

Met meer dan 25 jaar ervaring in de horeca ben ik een gedreven en veelzijdige professional die passie heeft voor gastvrijheid, eten en organiseren. Van het runnen van mijn eigen foodtruck (2014 t/m 2019) tot zelfstandig werkend kok en bedrijfsbeheerder van een studenten café-restaurant. Ik heb geleerd om verschillende facetten van de horeca te combineren en mezelf steeds verder te ontwikkelen.

Ik ben een echte teamplayer met oog voor detail en houd ervan om mijn organisatorische skills in te zetten, zowel achter de schermen als op locatie. Of het nu gaat om keukenwerkzaamheden, inkoop, organisatie, het begeleiden van evenementen of het verwelkomen van gasten als gastvrouw, ik weet van aanpakken en zorg altijd voor een vlekkeloze uitvoering.

Vanaf september 2024 ben ik als zzp’er actief bij verschillende cateraars, waar ik mijn ervaring inzet om keukenwerkzaamheden voor evenementen te verzorgen en de uitgifte op locatie te regelen. Mijn veelzijdigheid maakt me breed inzetbaar en ik haal energie uit het creëren van een onvergetelijke ervaring voor gasten.

Scroll naar boven